به گزارش روابط عمومی استانداری تهران نوراله حسینی در حاشیه برگزاری چهارمین نشست دیپلماسی اقتصادی و نخستین جشنواره بین المللی دیپلماسی غذا که با حضور مقامات بلندپایه و سفرای کشورهای مختلف و به منظور تجلیل از شرکت ها و رستوران های برند در تامین غذا و خوراکی ها روز یکشنبه در سالن همایش های بینالمللی صدا و سیما برگزار شد، از اهدای دو نشان ارزش آفرینی برند و کارآفرینی و اشتغال مولد به مدیر و صاحب امتیاز مجموعه رستوران های «ماهی خوب» خبر داد.
حسینی با اشاره به اینکه رستوران «ماهی خوب» از جمله رستوران های عرضه تخصصی غذاهای دریایی در تهران است، گفت: این مجموعه در حال حاضر علاوه بر تبریز در تهران و محدوده سعادت آباد نیز در زمینه تخصصی طبخ ماهی و آبزیان فعال است.
مدیر شیلات و امور آبزیان استان تهران با تاکید بر ترویج فرهنگ و ارتقای سرانه مصرف آبزیان و افزایش سلامتی جامعه، از افتتاح شعبه دوم رستوران «ماهی خوب» در تهران خبر داد و عنوان کرد: شعبه جدید این رستوران با سرمایه گذاری بخش خصوصی و با هماهنگی شیلات استان در محدوده خیابان پاسداران به زودی افتتاح خواهد شد.
وی در ادامه با تاکید بر اشتغال زایی بخش خصوصی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در هر کدام از شعبه های مجموعه رستوران های «ماهی خوب» بیش از ۶۰ نفر به طور مستقیم مشغول به فعالیت هستند.
نظر شما